fredag, desember 28, 2007



Nå har vi vært her noen dager og brunfargen har begynt å komme på. Vi har slappet av med strandliv og golf, og motorsykkelen er hentet slik at vi nå er mer mobile.

I dag har vi vært og handlet. Først dro vi på supermarkedet for å handle inn det mest nødvendige av matvarer som vi hører til i kjøleskapet, og etterpå dro vi til det lokale markedet for å kjøpe noen flere shortser og singletter til Svein.

onsdag, desember 26, 2007



Riktig god jul til alle sammen.

Nå er vi endelig tilbake i Thailand, og er også kommet oss på nett. Vi kom ned tidlig på morningen lille julaften, og da var vi ganske skakkjørte angående døgnrytme. Hadde ikke hatt så mye søvn siden vi reiste og reisen tok over ett døgn siden vi måtte sitte 6 timer i Kjøbenhavn å vente på flyet.

På julaften var det flott tilstelning med mye deilig norsk julemat, thaimat og helstekt gris. Utpå kvelden kom også en artig tryllenisse, noe alle barna satte stor pris på.Det kom også en skikkelig julenisse sammen med en juleengel, disse ble enda mer populære hos barna siden de hadde med seg en stor sekk med gaver som ble delt ut.

Litt julesanger ble det også så hadde det ikke vært for at temperaturen ligger litt i underkant av 30 gr. kunne vi nesten trodd vi var i Norge.

I dag har vi vært på stranden og fått vår første masasje hos Marie, vår faste massør, og det gjorde godt for slitne kropper etter en lang flytur. Nå slapper vi av på terassen skal snart ut å spise deilig thaimat.