fredag, februar 29, 2008

Arbeidsøkt

Jorunn og Kiss har vært svært flinke og vært i trimrommet og trent 3 ganger i uken. Her holder de på ca. 1 time og finner frem til bortglemte og bortgjemte muskler.

søndag, februar 17, 2008


Skobutikk.
Plutselig kom skobutikken rullende mens vi satt og spiste, og de fleste damer er som kjent interessert i sko. Men ikke alle damer er som de ser ut til. Dette er nemlig bilde av Kiss og sønnen til Mama Lang foran skobutikken. Han har gått på hormontabletter i noen år nå, og begynner å bli ganske så kvinnelig i formene. Drømmen er vistnok å få råd til en kjønnsskifteoperasjon til slutt.

torsdag, februar 14, 2008

Hos gamlemor i bakken.

Her sitter vi på nærbutikken vår like opp i gata her. Vi får servert kald drikke i forskjellige varianter etter ønske mens vi handler, og når vi rusler hjem til leiligheten er allerede de innkjøpte varer kommet hjem. Det er det nemlig junior og mopeden som sørger for.


Neste bilde er av Jorunn som får massasje på stranden av Marie. Massasjen varer en hel klokketime, og koster den nette sum av 300 baht, og det tilsvarer ca 50 norske kroner. Hva kan vel være bedre enn å benytte tiden til noe fornuftig mens man alikevel er på stranden.

onsdag, februar 13, 2008

Morsdag.
Søndag var det morsdag, og her ble det høytidelig overlevert blomster. Benytter samtideig anledningen til å gratulere alle andre mødre med dagen.

Neste bildet er av et lystig lag på "tieren" som er en lokal restaurant hvor de fleste retter koster ca 10 kr. Derav navnet. Det hører også med til historien at drinkene blir servert i hele flasker her. Kanskje ikke så rart da at det har en tendens til å bli lystige lag da.....

lørdag, februar 09, 2008



Man blir litt tørst i denne varmen, men det er jo ikke noe problem..... Vi handler på en butikk hvor varene blir bringt på døra, noen ganger før vi rekker å komme oss hjem selv. I dag har Kiss og Jorunn vært og fått olje massasje, deilig. Ellers har vi hatt ti-tusen (terningspill) turnering ved bassenget. En av oss vant ikke noen omganger..Nykommerne begynner etterhvert å bli lett rosa med lilla spetter. I kveld skal vi ut og spise hos Derek og Sue, har bestilt bord til halv ni. Fin plass med tre retters middag.

fredag, februar 08, 2008


TO FORNØYDE DAMER.
Vi gutta hadde ikke før slengt hodet ned på puta før vi oppdaget at det var ting på gang på terassen. Da den mest våkne av oss kom ut, var damene godt i gang med en kaffe og cognac. Hvordan kan vi gutta få sove etter dette?
To bleike nordboere ankommet.
Onsdag morgen ca kl 08.45 thailandsk tid ankom Stein og Jorunn. Nå skal de kampere på gjesterommet her hos oss i noen uker, og vi håper de får et utmerket opphold.

tirsdag, februar 05, 2008


GOD THAIMAT
Dette er et bilde fra markedet der det lages og selges thaimat i mange varianter og i store mengder.
Ellers har vi for første gang opplevd en hel dag med regn her i thailand. De som har vært her en stund har ikke opplevd regn på tre måneder, men nå har det altså vært tendenser til regn i et par dager og betydelige nedbørsmengder med temperatur helt ned i 25 grader i går. I dag til frokost var det imidlertid solskinn og temperatur tilbake til normalen igjen. Vi får besøk fra Norge i morgen tidlig, så vi håper at det normaliserer seg slik at været ikke blir et tema for diskusjon igjen.

søndag, februar 03, 2008


De siste dagene har det vært en del skyer og til og med noen enkelte regndråper uten at det er blitt noe skikkelig regn ut av det. Kiss har startet opp med trening på trimrommet og håper at dette vil gi resultater til hun kommer hjem igjen. I går var vi på restauranten Poseidon for første gang i år og maten smakte fortreffelig. Desverre var det blitt svært dyrt fra i fjor, og menyen var skrumpet inn til det minimale, så vi går nok ikke tilbake dit igjen i år.
Vi var ute for å se på krukker, og i den anledning fikk vi tips om hvor det var smart å gå. Det vi fant var et gedigent lager hvor de hadde det aller meste og hvor vi kunne gå i flere timer uten å fått sett alt. Mange fine krukker til fantastisk hyggelige priser hadde de også. Det er jo utrolig at man kan få store krukker på over meteren til under 200kr. Synd de er så vanskelige å få ned i kofferten, for da kunne man jo tatt med noen hjem...