fredag, januar 29, 2010

Mr. Statens Vegvesen


På vår tur til Kho Samet overnattet vi på et 4-stjernes hotell, dette pga at siste ferge var gått for dagen. Her krevde de legitimasjon, og i mangel av noe annet ga Svein de sitt norske førerkort. Vi ble registrert og fikk utlevert romnummer og nøkkel. Vel installert på rommet så vi litt nærmere på kvitteringen, og jeg må si latteren ble god da vi så at rommet var registrert på Mr. Statens Vegvesen. Regningen videresendes i håp om refusjon.

tirsdag, januar 12, 2010

Bang Sare


Vi har hatt litt problemer med å få lastet opp bilder, men nå ser det ut til at problemet er løst. Dagene har gått utrolig fort, med møtevirksomhet i eierforeningen og diverse utflukter. I går var vi på en liten motorsykkeltur til Bang Sare, og der traff Kiss gamle kjente fra Voss. Bildet av meg på motorsykkelen er tatt inne på en bar som drives av Ivar Mundal. Han sitter nærmest på det nederste bildet.
Ellers traff vi også en hel gjeng med folk fra Trøndelag og det viste seg fort at verden er alt for liten. Noen av gutta kom fra Orkanger, nårmere bestemt Gjølme, og da var praten fort i gang om mange felles kjente. Blant annet en som driver med travhester der. Det viser seg gang på gang at det går ikke an å stikke seg bort uansett hvor på kloden man befinner seg.
Ellers kan vi nevne at vi har vært meget aktiv når det gjelder utforskning av restauranter. Vi håper på besøk fra Norge snart, og da må vi ha det klart med hvor vi kan spise god og billig mat. Det er for så vidt billig overalt her, men det er ikke overalt maten er like bra.

fredag, januar 01, 2010

Godt nytt år

Vi har våknet igjen etter det vi kaller årets største skuffelse. Vi tilbringte nyttårsaften på en restaurant som heter Le Saigon. Den ligger i 23. etg i et hotellbygg like ved der vi bor, og har vanligvis nydelig mat og god utsikt. I går kveld var maten og utsikten like nydelig som den pleier å være, men betjeningen var desverre ikke forberedt på at det kom så mange gjester. Prisen var satt så høyt at vi forventet en uforglemmelig aften. Det ble den, men desverre ikke pga den store opplevelsen. Vi hadde imidlertid veldig hyggelig selskap, og vi konkluderte alle sammen bare med at neste nyttårsaften tilbringes et annet sted.
GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN....