søndag, januar 27, 2008


Koh Lahrn.

Først må vi nevne det viktigst. Steffen har bursdag i dag og har blitt en STOOR gutt på 7 år. Vi gratulerer så mye, og mange klemmer sendes fra Thailand.

Så over til det hverdagslige. En dag var vi på en øy rett utenfor Pattaya. Øya heter Koh Lahrn og det tar ca 40 minutter ut med båt. Her er det mye finere vann enn inne på fastlandet, og det er også en populær utfart for Thaiene i helgene. Vi tok en hurtiggående båt som førte oss direkte til en strand litt syd på øya, og der måtte vi over i en longtailbåt som tok oss den siste biten inn til stranden.

Forrige dagen var vi ut og kjøpte takvifter som vi nå har fått montert over sofaen, spisestubordet og over hver av sengene på soverommene. Dette var en god investering som vi burde ha montert for lenge siden, men nå er det heldigvis på plass.


Tannlegeprosjektet til Svein er nå startet opp, og han er til tannlegen flere ganger i uken. Han skryter veldig av tannlegen som er veldig forsiktig , men også svært nøye. Hele tiden passer de på at det heller ikke skal gjøre vondt, og når de setter bedøvelse bedøver de først tannkjøttet med en krem før de setter sprøyten. Akkurat som på små barn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

artig å se annet enn selvportrett på mobilen fra en tannlegestol.....

ROSENBORG sa...

e du ei pingle hihi

rbk the champs