mandag, januar 21, 2013

2013 er i gang, eller 2556 som det heter i Thailand

Kiss får litt eksperthjelp fra Bird med tilberedning av Thaimat.
Etter noen dager med restaurantmat er det deilig med litt hjemmelaget. Ekspertisen på thaimat er ikke den beste for husmoren så hu setter stor pris på litt eksperthjelp fra lokale eksperter. Så etter en handletur på matmarkedet  sto matlaging medfølgende forklaringer og undervisning for tur, og resultatet var fantastisk. Wigdis og Terje var gjester og de påsto at det var noe av det beste de hadde spist av thaimat, noe som både Svein og Kiss sa seg helt enige i. Så med litt mer av både øvelse og eksperthjelp kan det jo hende at noen kan få smake på resultatet etter hjemkomst.
Utsikten vår fra terrassen i år.
Brødrene i godstolene
Einar kom (sammen med 4 andre venner) også på et hyggelig besøk hos oss i år og her slapper brødrene av i godstolene på terassen. Han storkoste ser her og med en lillebror som informant var det ikke vanskelig for dem å finne både gode restauranter og andre severdigheter her i området.
Det ferdige resultatet fra kokkene.

2 kommentarer:

Wenche sa...

Hei til dere i varmen :-)
Ser at dere koser dere, litt sjalu men det blir vel vår tur snart. Vi reiser antagelig nedover 15. eller 16. mars og blir der i 14 dager. Regner med at vi treffes da. Hils alle og kos dere videre. Lars Petter hilser også.

Favoritt Niesa sa...

Dette er kledlig på høyt nivå :D