torsdag, mars 15, 2007


Og så kom regnet. Her er det ikke bare litt duskregn som kommer, men rene fossefallet. På et par minutter er det rene elvene som renner langs veiene, derfor er fotaugskantene så høye også, 30-40 cm. Dette for å unngå at det bli oversvømmelse. Vi har omtrent ikke hatt en regndråpe her på 3 mnd, så dette gjorde godt for floraen, nå vil nok alle buskene springe ut i mange flotte blomster i alle farger og fasonger. Luften blir jo også mye bedre etter et slikt regnskyll. Det negative er at det også gi ekstra fart i utklekkingen av mygg, noe som det er mer enn nok av her fra før, men det er bare å smøre seg inn med myggolje. Heldigvis er det ikke så lange tiden regnet holder på slik, 2-3 timer er det vanlige, så slutter det og alt vannet er borte og gatene tørre igjen etter en times tid.

2 kommentarer:

Gunnar sa...

Jeg sitter her i Trondheim og lengter tilbake. Her er det +4 og nysnø. Varmen i Thailand er så behagelig at hele kroppen bli myk og avspent.
Takk for mottakelse 07.02. sammen med gjengen fra Lensvika.

hansenfoto.no sa...

24. desember: God Jul og REGN REGN REGN. Jeg lurer på om de som blogger på denne siden har mistet passordet sitt og ikke lenger kommer inn på bloggen? Nå er det to dager siden de kom til Thailand, og ennå ikke ett ord. Skjer´a?